Porsche Centrum

Iedere Porsche-liefhebber kan in deze unieke en brandveilige autoshowroom Porsches bekijken. Van der Aa heeft in deze strak ontworpen omgeving de in opdracht van Pleijsier Bouw de brandwerende applicaties uitgevoerd.

Porsche Centrum Amsterdam

De 200.000 automobilisten die dagelijks over de A2 richting Amsterdam rijden, zullen het Porsche Centrum met zijn Porsche-bolides niet ontgaan zijn. Met ruim 19.500 m2 aan kantoorruimte en 11.500 m2 garage en showroom is het Porsche Centrum Amsterdam één van de grootste Porsche-showrooms van Europa. Het centrum is van de hand van ontwerpbureau VBJ Architectuur en is al vanaf 2013 langs de A2 te zien.

Van der Aa heeft de hoofddraagconstructie van het centrum brandwerend bekleed. Naast de hoofddraagconstructie is de oprit in het midden van de trappen in de showroom aan de onderzijde voorzien van de vereiste brandwerende bekleding.

Wat kan Van der Aa voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? Van der Aa Brandwerende Applicaties kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Bekledingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Project van :Van der Aa
Branche :Retail
Locatie :Amsterdam
Opdrachtgever :Pleijsier Bouw
Beeldmateriaal :Archello, Niels Keekstra, Borghese Real Estate
Brandwerende bekleding Porsche centrum | Van der Aa
Brandwerende bekleding Porsche centrum | Van der Aa
Brandwerende bekleding Porsche centrum | Van der Aa
Brandwerende bekleding Porsche centrum | Van der Aa
Brandwerende bekleding en applicaties Porsche centrum | Van der

Wilt u meer informatie over dit project?

Peter den Hartog

Projectleider
Van der Aa

  +31 (0)416 56 10 10
  peter@vanderaa.com

Gerelateerde nieuws

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.