Brandwerende applicaties van A tot Z

Brandwerende applicaties zijn een vorm van bouwkundige brandpreventie om de brandveiligheid van een gebouw en de gebruiker veilig te stellen. Van der Aa doet dit door gebruik te maken van brandwerende isolatie, het monteren van brandwerende beplating en/of het aanbrengen van brandwerende coating waarbij de voorwaarden afhankelijk zijn van het soort gebouw en samenhangend gebruik.

Specialist in brandwerende isolatie

Als brandwerend applicatiespecialist zijn wij actief bij nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteits- en woningbouw. Onze specialisatie is het brandwerend isoleren van staalconstructies (kolommen en liggers), plafonds en wanden. Hierbij maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige eindproducten met een grote diversiteit in plaatmateriaal, coating en spuitmortel. Kortom, de kwaliteit is gegarandeerd.

Een overzicht van het materiaalgebruik:

Plaatmateriaal
Coating

Van offerte tot uitvoering

Samenwerking met Van der Aa betekent duidelijkheid: van offerte tot en met de oplevering van werkzaamheden. Hierbij kijken wij nauwkeurig naar onze adviezen en de te nemen brandwerende maatregelen. De te verwerken producten worden gespecificeerd en compleet met een ingekleurde set werktekeningen aan de klant overhandigd. Zo heeft u een goed en duidelijk zicht op wat, hoe en waar gebeuren moet.

Nadat de opdrachtbevestiging is ondertekend, start de voorbereiding voor de isolatie. Na overleg met de afdeling Uitvoering wordt de planning bepaald. Hierna begint het inmeten op locatie. Onze vakmensen hebben de kennis, de vaardigheden, de machines en het juiste materiaal om de brandwerende applicaties op maat te leveren en te plaatsen.

Prefab aanleveren van brandwerende applicaties

Het prefab aanleveren van brandwerend (plaat)materiaal zorgt voor een snelle verwerking in de bouw, waardoor het verdere bouwproces geen vertraging oploopt. Tijdens de applicatie wordt het project uiteraard gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid. Een project is tenslotte pas afgerond als het is opgeleverd. Samen met de opdrachtgever, opzichter en/of gemeentelijke instanties, wordt de oplevering gepland: een gezamenlijke controle om zorgvuldig te bekijken of het project voldoet aan alle wettelijke en door de opdrachtgever gestelde (veiligheids-) eisen. Pas dan zit onze bijdrage aan een brandveiligere omgeving erop.

Wat kan Van der Aa voor u betekenen?

Niek van Huijgevoort

Manager 
Van der Aa

  +31 (0)416 56 10 10
  n.vanhuijgevoort@rbplus.nl

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.