Van der Aa maakt het verschil

Binnen de markt van de bouwkundige brandpreventie onderscheidt Van der Aa zich met name door een kwalitatief hoogwaardige productie en een vooruitstrevende en vernieuwende instelling. Het resultaat van onze inspanningen uit zich voor u in een volledig gedigitaliseerde administratie van alle door ons brandwerend gemonteerde applicaties en een goede brandveiligheid van uw gebouwen.

Door middel van onze sluitende registratie van alle brandwerende applicaties, kunt u te allen tijde alle essentiële informatie terugvinden. Een dergelijke volledige administratie is op zich al een zeldzaamheid binnen de markt van brandwerende applicaties, maar een duidelijke, overzichtelijke digitale versie van zo’n administratie is een unicum.

Dossier Brandwerende Applicaties

Na voltooiing van de montagewerkzaamheden wordt voor u standaard een dossier samengesteld waarin alle informatie met betrekking tot de aangebrachte brandwerende bekleding wordt gecombineerd tot één overzichtelijk geheel, het 'Dossier Brandwerende Applicaties'.

Dit dossier bevat de volgende informatie:

  • De constructietekeningen met daarop de aangebrachte bouwkundige brandpreventie.
  • Uittrekstaten waarin alle brandwerend behandelde constructie-onderdelen zijn gespecificeerd (type, lengte, brandwerendheid, materiaal, etc.)
  • Het garantiecertificaat, inclusief de algemene en garantievoorwaarden
  • Attesten, certificaten en rapporten

Afgezien van het garantiecertificaat worden alle gegevens in het dossier digitaal aangeleverd. Deze ‘groene’ oplossing maakt het voor u eenvoudig mogelijk om alle informatie over de bouwkundige brandpreventie te verspreiden naar andere belanghebbenden binnen of buiten uw organisatie.

Voordelen digitaal dossier bouwkundige brandpreventie:

  • Kostenbesparend en milieubewust
  • Overzichtelijk en multifunctioneel
  • Veilig en verantwoord
 

Meer weten over onze dossiers?

Peter den Hartog

Manager 
Van der Aa

   +31 (0)416 56 10 10 
  peter@vanderaa.com

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.