De Guldenakker in uitvoering

Het Woonzorgcentrum Guldenakker ondergaat een renovatie, waarbij de brandveiligheid verder wordt verbeterd. De Guldenakker, gelegen middenin de dorpskern van Goirle, bestaat uit 122 appartementen met zorgvoorzieningen, algemene ontmoetingsruimten en een parkeerkelder.

De RB+ Groep verzorgt in samenwerking met Coen Hagedoorn Bouwgroep voor eigenaar Leystromen de bouwkundige brandpreventie voor dit project. Adviesbureau Obex begeleidt en controleert de werkzaamheden voor de opdrachtgever.

Firejob maakt de doorvoeringen brandwerend in de brandwerende scheidingen, Coen Hagedoorn Brabocon (CHB) maakt de plafonds, deuren en kozijnen brandwerend en Van der Aa Brandwerende Applicaties voert de brandwerende bekledingen uit voor De Guldenakker.

Wat kan Van der Aa voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? Van der Aa Brandwerende Applicaties kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Bekledingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // Luijten Smeulders Architecten

Meer nieuws

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.