Brandwerend bekleden

Maak uw bedrijfspand brandveilig met brandwerend plaatmateriaal van Van der Aa. Deze vorm van passieve brandpreventie is te gebruiken voor zowel de bouw van een nieuw pand als de renovatie van een bestaande constructie. Geef uw personeel en bezoekers een veilig gevoel en laat uw pand door Van der Aa brandveilig maken.

Gebruik van brandwerende platen

Wij gebruiken onder meer brandwerend plaatmateriaal van de fabrikanten Preficon, Promat, Gyproc en Siniat. Het betreffen platen die leverbaar zijn in diverse formaten. De duur van de brandwerendheid varieert tussen de 30 en 120 minuten, afhankelijk van het type plaatmateriaal en de dikte hiervan. Van der Aa maakt gebruik van brandwerende platen voor de bekleding van liggers, staalconstructies, plafonds, wanden en branddeuren.


Wij maken o.a. gebruik van de volgende brandwerende plaatmaterialen:

Preficon Board C / Preficon Board M / Preficon Board P / Preficon Board S / Aestuver
Promatect-H / Promatect-100 / Promatect-200 / Promatect-350 / Promatect-L500
Glasroc-F / Gyproc-RF
Siniat Pregyfeu-A1 / Novlam

Ontvang vrijblijvend advies van een specialist

De producten waarmee wij werken zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Bij Van der Aa weten wij als geen ander welk brandwerend plaatmateriaal het meest geschikt is voor de betreffende situatie. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)416 56 10 10.

Wij voorzien u graag van een passend advies of komen bij u langs voor een geheel vrijblijvende FireScan.

Meer weten over brandwerend bekleden?

Peter den Hartog

Manager 
Van der Aa

   +31 (0)416 56 10 10 
  peter@vanderaa.com

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.