Reinier de Graaf Gasthuis

Voor bouwkundig aannemer Hurks heeft Van der Aa bij de nieuwbouw van het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft zorg gedragen voor patiënten, medewerkers en bezoekers.

Kenmerkende nieuwbouw

Op het parkeerterrein tussen de huidige gebouwen van het Reinier de Graaf Gasthuis is hard gewerkt aan een modern medisch centrum van ruim 56.500 m2 dat in 2015 is opgeleverd. De vorm van het nieuwe gebouw lijkt op de Esculaap (slang met staf), het oude Griekse symbool voor de geneeskunde. Door deze kenmerkende bouw worden de verschillende afdelingen op alle verdiepingen met elkaar verbonden.

Brandveiligheid gebouwen

Van der Aa heeft bij dit project de hoofddraagconstructie van de nieuwbouw brandwerend bekleed met brandwerend plaatmateriaal en brandwerende coating. Zusterbedrijf Firejob heeft duizenden sparingen.brand- en rookwerend afgedicht. Hierdoor is de brandveiligheid van de gebouwen gegarandeerd.

Leest u meer over de ziekenhuisnieuwbouw en onze werkzaamheden bij het Reinier de Graaf Gasthuis in Installatie en Bouw.

Contact met Van der Aa

Wilt u de brandveiligheid van uw gebouwen ook kunnen garanderen? Schakel Van der Aa Brandwerende Applicaties in voor het brandwerend bekleden van uw nieuw te bouwen of bestaande gebouwen. Bel voor meer informatie naar +31 (0)416 56 10 10 of mail naar info@vanderaa.com.

 

Project van :Van der Aa
Branche :Ouderen en Gezondheidszorg, Zorg
Locatie :Delft
Opdrachtgever :Hurks Bouw
Beeldmateriaal :Hurks Bouw

Wilt u meer informatie over dit project?

Lucien Delissen

Projectleider
Van der Aa

  +31 (0)416 56 10 10
  l.delissen@vanderaa.com

Gerelateerde nieuws

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.