Nature's Pride

Voor Bouwbedrijf De Vries en Verburg heeft Van der Aa de staalconstructie van het nieuwe bedrijfspand van Nature’s Pride in Maasdijk brandveilig bekleed.

Brandveilig distributiecentrum

In het nieuwe, duurzame pand worden de producten van Nature’s Pride gerijpt, verpakt en gedistribueerd. Wij hebben ervoor gezorgd dat de staalconstructie van het gekoelde distributiecentrum brandwerend is bekleed, zodat de draagkracht van de constructie langer behouden blijft. Ook hebben wij hier vlamschermen met Promatect-100 geplaatst ter voorkoming van overslag tussen verschillende compartimenten. Daarnaast is de gevel tussen het pand en de hellingbaan 60 minuten aanvullend voorzien van brandveilige bekleding met een combinatie van Glasroc-F en Gyproc-RF.

Digitaal logboek

Aan de opdrachtgever heeft Van der Aa een digitaal logboek overhandigd waarin alle gegevens en genomen maatregelen overzichtelijk staan vermeld. Het project heeft voor alle betrokken partijen tot een prettige werksfeer en goed eindresultaat geleid.

Brandveilige bekleding voor uw pand?

Brandveilige bekleding wordt zowel in bestaande als nieuwbouwpanden worden aangebracht. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact op met de deskundige adviseurs van Van der Aa.

Project van :Van der Aa
Branche :Utiliteitsbouw
Locatie :Maasdijk
Opdrachtgever :Bouwbedrijf De Vries en Verburg
Beeldmateriaal :Jeroen Musch
 Brandveilige bekleding distributiecentrum | Van der Aa
Brandveilige bekleding Nature's Pride | Van der Aa
Brandveilige bekleding staalconstructie | Van der Aa
Brandveilige bekleding distributiecentrum | Van der Aa
Brandveilige bekleding distributiecentrum | Van der Aa

Wilt u meer informatie over dit project?

Lucien Delissen

Projectleider
Van der Aa

  +31 (0)416 56 10 10
  l.delissen@vanderaa.com

Gerelateerde nieuws

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.