HagaZiekenhuis

In Den Haag is het HagaZiekenhuis op de locatie Leyweg met nieuwbouw het bestaande gebouw uitgebreid om meer functies op één locatie te concentreren.

Opdrachtgever VolkerwesselsHaga heeft Van der Aa hierbij ingeschakeld voor de bekleding van de staalconstructie en het aan brengen van de brandwerende verf op dit project.

Brandwerende producten

Om de staalconstructie van de nieuwbouw van het Juliana Kinderziekenhuis/Moeder- en Kindcentrum, het OK-complex en het Hart- en Vaatcentrum en het tweede deel van de renovatie van het bestaande ziekenhuis zo brandveilig mogelijk te bekleden, maken wij gebruik van de producten Thermacor-S, Promatect-H en Glasroc-F. Hiernaast zorgt de brandwerende verf van het type Interchar 1160 op enkele kolommen ervoor dat er een totale brandwerende isolatie ontstaat, mede hierdoor is het gebouw brandveilig.

Digitaal dossier

Door een digitaal dossier op dit project aan te leveren maken wij alle gegevens en genomen maatregelen inzichtelijk voor onze opdrachtgever. Daarnaast ontvangt de opdrachtgever een garantiecertificaat die de kwaliteit van ons materiaal en onze werkzaamheden waarborgt.

Van der Aa inschakelen?

Wilt u uw pand brandveilig maken door de hoofdraagconstructie te voorzien van brandwerende verf of te bekleden met andere brandvertragende producten? Neem dan direct contact op met Van der Aa voor een passend advies of een vrijblijvende offerte op maat.

Project van :Van der Aa
Branche :Ouderen en Gezondheidszorg, Zorg
Locatie :Den Haag
Opdrachtgever :VolkerwesselsHAGA (o.a. Boele & van Eesteren, Imtech, VolkerWessels)
Beeldmateriaal :Boele & van Eesteren

Wilt u meer informatie over dit project?

Lucien Delissen

Projectleider
Van der Aa

  +31 (0)416 56 10 10
  l.delissen@vanderaa.com

Gerelateerde nieuws

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.