TU/e Atlas in uitvoering

Door optimaal hergebruik te combineren met nieuwe materialen wordt het stoere hoofdgebouw van de Technische Universiteit Eindhoven uit de 60-er jaren getransformeerd tot een transparant en energiezuinig universiteitsgebouw.

Atlas is de gekozen naam voor het te renoveren hoofdgebouw. Het gebouw krijgt een open en uitnodigende entree voor de gehele TU/e campus. De 42.000 m2 vloeroppervlak van Atlas is verdeeld over twee compartimenten. In het eerste compartiment worden de faculteiten Industrial Design, Industrial Engineering, Innovation Sciences en de (staf)diensten van de universiteit gehuisvest. In het tweede compartiment komen zalen en studieplekken, een foodcourt en het restaurant ‘University Club’.

Van der Aa Brandwerende Applicaties bekleedt de hoofddraagconstructie het TU/e hoofdgebouw met brandwerend plaatmateriaal in opdracht van bouwbedrijf Van Wijnen. In de zomer van 2018 wordt Atlas opgeleverd.

Wat kan Van der Aa voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? Van der Aa Brandwerende Applicaties kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Bekledingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // Team V Architectuur

Meer nieuws

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.