House Modernes opgeleverd

In het hart van het winkelgebied van Utrecht wordt House Modernes gerealiseerd. Van der Aa Brandwerende Applicaties draagt bij aan de brandveiligheid van het complex. 

House Modernes is een revitalisatie van het voormalige pand van warenhuis Galeries Modernes op de hoek van de Oude Gracht en de Lange Viestraat in Utrecht. Het pand heeft een totale oppervlakte van ruim 12.170 m2, waarvan 7.370 m2 kantoorruimte. De resterende ruimte zal onder andere worden gebruikt voor winkels, horeca en een openbare fietsenstalling.

Van der Aa Brandwerende Applicaties maakt in opdracht van Heilijgers Bouw de hoofddraagconstructie van het House Modernes brandveilig met brandwerend plaatmateriaal en maakt diverse brandwerende betimmeringen volgens de WBDBO-norm.

Wat kan Van der Aa voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? Van der Aa Brandwerende Applicaties kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Bekledingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // ZZDP Architecten

Meer nieuws

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.