Imaging Center VUmc in uitvoering

Naast het ziekenhuisgebouw van het VUmc aan de Van Boechorststraat in Amsterdam verrijst de komende jaren het Imaging Center. Op 10 mei jl. sloegen Wouter Bos en prof. dr. Guus van Dongen de eerste paal.

Het Imaging Center is een pioniersgebouw en is door alle functies uniek. Nergens in de wereld komen zoveel medische beeldtechnieken samen. Het centrum zal onderdak bieden aan de modernste scanners en geavanceerde laboratoria voor het maken van medicijnen. Het terrein met de zorgtuin en de flexibele structuur onderstreept het unieke karakter van het Imaging Center.

Van der Aa Brandwerende Applicaties voert in een periode van 6 maanden in opdracht van Ballast Nedam alle werkzaamheden met betrekking tot brandwerende bekleding van de kruipruimte uit. Medio 2019 wordt het Imaging Center opgeleverd.

Wat kan Van der Aa voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? Van der Aa Brandwerende Applicaties kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Bekledingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // Wiegerinck Architecten

Meer nieuws

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.